Organisatie

Je leidt een organisatie of organisatieonderdeel en bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de strategie daarvan. Je organisatie is groot of klein, net begonnen of juist al erg volwassen. Je hebt doelen die je wilt halen, maar weet nog niet precies hoe. Goed dat je hier bent!

Met een frisse blik onderzoek ik de (on)mogelijkheden binnen en buiten je organisatie. Dankzij mijn bedrijfskundige achtergrond weet ik welke informatie hiervoor nodig is. Met mijn ervaring als business analist heb ik de tools om die benodigde informatie te achterhalen en gebruiken.

Wanneer iets niet lukt, leg ik duidelijk uit waarom niet. En ik bied je minimaal één haalbaar alternatief. Gedurende het traject houden we nauw contact, zodat aan het eind niets meer een verrassing is. Zo kun jij eventueel de besluitvorming vast voorbereiden, terwijl ik het eindrapport schrijf. Dan kun je daarna direct aan de slag!

Je hebt een haalbaar plan en wilt dit werkelijkheid laten worden. Je wilt weten wat het je gaat kosten en wat het je oplevert. Maar bijvoorbeeld ook wie je stakeholders zijn en wat je ervoor nodig hebt- en hoe lang het duurt om de plannen te realiseren. Dan ben je op het juiste adres!

Door mijn ervaring in verschillende projectaanpakken kan ik op maat gemaakte projectplannen maken. Inclusief de benodigde projectorganisatie en business case. Zo kun je vooraf én gedurende het project besluiten of je er mee doorgaat of niet.

Je weet wat je wil en wat daar voor nodig is. En je wilt dat het geregeld wordt. Binnen de kaders die je hebt opgesteld. Ik kom je graag helpen!

Of het nu gaat om een groter project van software implementatie, of een kleiner project waar even snel wat geregeld moet worden. Met mijn pragmatische instelling en organiserende vermogen lever ik het resultaat dat je verwacht.