IT

Je hebt een IT-infrastructuur zoals werkplekken, centrale opslag, een netwerk of software waarvan je het beheer en/of de (door)ontwikkeling wilt uitbesteden. Laten we kennismaken!

Heb je al een leverancier op het oog hebt en wil je alleen hulp bij het opstellen van het contract, zoek je een tussenpersoon tussen jou en de leverancier, of wil je een volledige aanbesteding doen? Ik begrijp wat je nodig hebt en help je graag het juiste contract af te sluiten en/of te onderhouden

Je wilt weten of er een IT-oplossing bestaat voor jouw probleem. Of je hebt IT-apparatuur of software op het oog, maar wilt graag dat alles goed geregeld wordt bij het aanschaffen. Ik doe dat graag!

Het inkopen van IT op zichzelf hoeft niet ingewikkeld te zijn. Maar wanneer je nog niet precies weet wat je nodig hebt of welke oplossing het beste past, of je wilt ook een onderhoudscontract afsluiten wordt het vaak al lastiger. Ik ga voor jou de markt verkennen om de beste oplossing te vinden en sta je bij wanneer contracten moeten worden afgesloten.

Je software is toe aan vernieuwing. Je hebt zelf ontwikkelaars in huis of ingehuurd. Je bent op zoek naar iemand die namens jou zorgt dat de juiste functionaliteiten op het juiste moment beschikbaar zijn. Ik regel dat voor je!

De kloof tussen de gebruikers van software en de ontwikkelaars is vaak groter dan gedacht. Het vertalen van de wensen van de gebruikers naar duidelijke werkopdrachten voor de ontwikkelaars is iets wat ik de laatste jaren in verschillende omgevingen heb mogen doen. Ik vind het één van de leukste posities binnen de IT. Het maakt mij niet uit in welke branche je werkzaam bent.