Curriculum Vitae

Hoi! Ik ben Marcel Pereboom, de persoon achter Middendam Consultancy. In februari 2021 heb ik Middendam Consultancy opgericht om het leven als ZZP’er te ontdekken. Daarvoor heb ik ruim 17 jaar in loondienst verschillende rollen mogen vervullen.

Als werkplekbeheerder en helpdeskmedewerker heb ik de liefde voor werken aan de voorkant van de IT ontwikkeld. Klanten met een goed gevoel achterlaten heb ik hier geleerd. Als ITIL procesmanager heb ik juist veel geleerd over de achterkant van IT. Hoe komt het dat een netwerk of serveromgeving soms niet te bereiken is en hoe kun je dat voorkomen? En hoe kun je aanpassingen veilig doorvoeren? Wat doen leveranciers wel en niet voor je bij bepaalde contracten?

In deze tijd was ik ook veel in contact met klanten; wat ging goed en wat kon beter? Om daar vervolgens de IT’ers in mee te nemen bij het verbeteren van hun processen. Als business analist heb ik ontdekt hoe leuk ik het vind om bezig te zijn met het verbeteren van processen met behulp van IT. En wat er voor nodig is om dat te kunnen doen. Dat, samen met de nieuwsgierigheid naar verschillende branches en de flexibiliteit als ondernemer, hebben er voor gezorgd dat ik mijn eigen onderneming ben gestart. Welkom bij Middendam Consultancy!